Fårö Museum

Du finner Fårö Museum strax norr om Fårö kyrka i samma byggnad som Bergmancenter.

Fårö Museum Nya öppettider 4 juni-16 juni 12.00-16.00. 13 juni till 31 augusti  11.00-17.00 I september har vi öppet torsdag till Söndag 12.00-16.00 fram till Fårönatta.

Välkomna åter till årets säsong!

Här ovan ser du vår pampiga entré. Konstnären Kaj Engström har tillverkat en dörrportal med inspiration från vikingatida stavkyrkor och konstnären Pelle Fahlén har försett den vikingabåt som vi lånat från Närsaker och Närs Hembygdsförening med ett respektingivande drakhuvud.

Läs om våra utställningar, verksamheter och vår historia under underflikarna till vänster

Stöd oss!

Att bygga upp och långsiktigt driva ett Fårö Museum kräver en stor insats av många, både vad gäller byggnationer och drift, och alla frivilliga insatser mottages tacksamt.